Monday, December 27, 2010

MALAYA 3 - 0 INA


Tadik aku ikut asben gi tengok MAS vs INA.. semangat sampai siap beli jersey gituh.. [Asbenku belikan Jersi Kanak-Kanak size XL untuk aku.. haha.. i likeee]

Kirang gi sane naek LRT.. ingat kot untuk memudahkan la tak la stuck jem teruk..

RUPANYA... balik tuh cam nyesal lak naek LRT haha... gile penuh la platform.. last2 kitrang turun balik and jalan sampai carrefour depan tuh tahan teksi yang kebanyakannye tanak brenti.. syukur ade pakcik budiman sorang tuh berenti gaks..

First half cam sangap sket sebab sibuk tawaf satu stadium carik port nak tengok game.. gila laaa penuuuuh.. ade sekali tu kitrang cam pasrah memang nak lepak kat kandang supporters merah.. seb baek la kitrang blah.. manela tahu kan nak dapat 3-0.. maunye kena belasah kat tetengah lautan merah tuh.. haha..

Tapi akhirnye kitrang ade gak port yang tak berapa nak nampak tapi ok la daripade tak nampak langsung.. tertonggeng2 aku swngan A'Ai.. haha...
Kitrang tunggu break halftime so that bile org depan blah kitrang bleh a amek port derang..

Seken half tempat kitrang memang mengadap Goal INA (yang kena lazer2 tuh).. memang dapat tengok Goal depan mata.. terbaaaaaaaaaaks!!

Owh yang baling mercun tuh aku rasa from kandang depan kitrang.. Makanya Asap Merah untuk menenangkan saporters tuh pun kene tempias kat kitrang gaks..

Tuesday, November 23, 2010

6.8 Billion people

Monday, November 15, 2010

halfinesery

dah stengah tahon kawen...
















dah pandai masak ke?
blom



--ailefyuAsben--

Wednesday, November 10, 2010

Blog aku kene Block

kenape blog aku kene block.. blog orang laen rilek je boleh access..
aaargh.. tapi blogger site nak publish boleh bukak..
tapi blog sendiri kene block..

huwaaaaaaaaaaaaaa..
tak ci cengginiiii

Thursday, October 28, 2010

BLA.. hoh

Had a nice gossip session wif MIL last nite, heheh.. Sian Mama batuk2 and tak berapa sihat..
Our must watch rancangan every Tuesday is BLA2 on DIVA..
missed watching BLA wif her 2 weeks in a row.. hoh.. Mama yang updated me that my friend terkeluar..

am sooooo not telling this to my husband.. (so AlamShah)
 
Copyright 2009 Dani~Neh. Powered by film izle film izle favoriblog blogger themes izle harbilog jigolo