Friday, November 13, 2009

Sahabatku Xai..

Hayati Cerita ineh.
Wiken nih aku dengan Xai plan nak ke Perak, nak ke kenduri member nama Kak Salina.

~13 November 2009~

10:09amFamia
aku rase kad kak salina tu tak sampai2 lagi
makanya kenalah print kot yg kat fesbuk tu
maka cam kita kene betolak awal sikit kot xpe ke

10:10amDani
ha-ah
ko jgn lupe print map tuh

10:10amFamia
haha baru nak soh ko

10:10amDani
kang tak sampai plaks

10:11amDani
aa.. mane nak carik map dia
bagi link

10:11amFamia
kat dalam pej dia
sat aku carik balek

10:14amDani
oke jumpe
http://lite.facebook.com/p/Norsalina-Harun/567849116/photos/untitled/167190854116/

10:14amFamia
haha
aku pun baru jumpe

10:14amDani
macam kecik

10:14amFamia
kecik gile
cis
tu ah

10:14amDani
ahahahah
alahaaaaaaaai

10:15amFamia
nanti aku send msg kat dia soh emel kat aku ngn ko

10:15amDani
jap aku cube print
(Dani pun pergi printer, print map kecik tuh)

10:16amFamia
eh dani
hahahahaha
copppp dani
tayah printt
ko tau tak bile dia kawen
13 disember ngn 15 februari
cisssssssssssssssssssssss!!!!!
seb baik tak redahhh
maluuuuuuuu jeee kang
demmmmm.. soriiii dani
hahahahahahahaha


10:17amDani
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah

10:17amFamia
apsal aku ingat esok ni majles dia
ahkahakhakhakas

10:17amDani
XAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIII!!!!

10:17amFamia
cissss
boleh buat entry ni

10:17amDani
ahahahahah
aku dah siap print dah

10:17amFamia
(teringat kedai buku yg aku salah date tu.. melepas)
ahkahakhakahkahks
demmmm
salah2

10:17amDani
baru nak komen kecik gila

10:17amFamia
*malu woh
:(:(
ahhhh maluuuuu
takpe kang aku buat entry
ahakahkahkahakhak

8 comments:

famia said...

maluuuuuuuuuuuuuuulahhhh
demmm!

vesapek said...

ahahahahhahahahahhahahha...

dah la ade ati nk ajak aku ngn anis ikut skali.. seb baik... kalau x ktorg pon tumpang malu gak.....

hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa....

Dani neh said...

aaaaahahahahah...
jangan berubah ye xai..

jeehanx said...

hahahahahaha...
itu memang citer manusia bename huzai..
hahahaha..

p/s: korg nak g perak area mane?

Nana CS said...

kwn aku pun, majlis 13/12 dia ckp minggu ni.

patut lah beria mintak aku address majlis tu, dia takut dia x dpt kad sbb dia belum balik umah lagi masa tu.

ahahaha... sama je kes dgn faminye.

famia said...

cis, satu dunia tau!
malunyaaaaaaaaaaaaaaaa.

semua bukti kukuh plak tu.
aku takleh nak deny pun.

huwaaaaaaa maluuuuu

Salina said...

kah kah kah. weiii..ape le famia. patut la kalut kata kad tak smpi lagi. aku mmg lom pos lagi laaaahhh.
wakakakak

Dani neh said...

aaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa [bersambung di http://alkisahnyalah.blogspot.com/]

 
Copyright 2009 Dani~Neh. Powered by film izle film izle favoriblog blogger themes izle harbilog jigolo